Home Reportage Thailand 2002 12/1 Lördag; Taihland here we come… - 29/1 tisdag; Hua Hin
12/1 Lördag; Taihland here we come… - 29/1 tisdag; Hua Hin PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Administrator   
2011-01-20 21:14
Artikelindex
12/1 Lördag; Taihland here we come…
13/1 Söndag; Hua Hin
14/1 Måndag; Chanchay Bungalow Hotel
15/1 Tisdag; Utflykt till Floden Kwai
16/1 Onsdag; En dag på stranden
17/1 Torsdag; En dag vid poolen
18/1 Fredag; Avfärd till Koh Samui
19/1 Lördag; Fortfarande kvar i Hua Hin
20/1 Söndag; 2:a försöket att resa till Koh Samui
21/1 Måndag; Agnes namnsdag och Koh Samui
22/1 tisdag; Lamai
23/1 Onsdag; Lamai och Shopping i Chaweng
24/1 Torsdag; Mot Koh Tao
25/1 Fredag; Koh Tao och snorkling
26/1 Lördag; 3:e dagen på Koh Tao
27/1 söndag; Dykning – trodde vi
28/1 måndag; Koh Tao till Hua Hin
29/1 tisdag; Hua Hin
30/1 onsdag; Press, pressa, pressa………
31/1 torsdag; Nu har vi bara 2 hela dagar kvar
1 feb. Fredag; Fortsatt pressning…..
2/2 lördag; Dags att åka hem
Alla sidor

29/1 tisdag; Hua Hin

När vi vaknade idag var det inte så bra väder. Mulet men det kunde nog klarna upp framåt eftermiddagen. Vi gick ner till stranden vid 10 tiden, vi tänkte ta varsin solstol och äta frukost där nere. Det var inte så mycket folk på stranden så det var inga problem att få en stol. Frukosten var mycket dyrare på strandrestaurangen än uppe på vårt hotell. Så vi bestämde att äta på hotellet i fortsättningen. Sedan följde en härlig dag trots att det inte var kanonväder. En bra bok, en solstol varmt vatten att bada i, kan det vara bättre?

Vi köpte en ananas för 30 baht, de är ju så god här. Det var ganska mycket vågor och det syntes på stranden att det varit blåsigt de senaste dagarna för vågorna hade gått väldigt högt upp på stranden. Lite senare på dagen delade vi en Club Sandwich, den var supergod. Vi låg på stranden till framemot 17,00. Tillbaks till rummet där vi läste lite, slöade och tittade på TV. Livet är härligt med så här slöa lata dagar med inga måsten. Idag hade vi 2 saker som vi skulle göra. Lämna in filmerna och gå till en skräddare. Vi frågade på hotellet om de kunde rekommendera någon skräddare. Vi fick namn på en, men den hittade vi aldrig. Vi gick istället till Saga Taylor som vi passerat varje dag på vår väg in till stan. De hade ett enormt urval av tyger och vi blev mottagna väldigt bra. Pär började beställa, de hade väldigt fina tyger som verkade vara av hög kvalité. Tills lut blev det 3 kostymer (en blyertsgrå, en mörkblå och en ljusgrön), 1 Blåmönstrad nästan rutig blazer, 1 svart kortärmad dartskjorta och 4 par långbyxor. Jag valde 1 ljust rön dräkt, 1beige-svart rutig kavaj, 1 svart udda kjol och 1 svart glittrig klänning. Imorgon är det dags för 1:a provningen, det skall bli spännande. På vägen till vår skräddare lämnade vi in våra filmrullar. Imorgon kväll får vi hämta dem. Så imorgon är det 2 spännande roliga saker att göra.

Efter skräddaren gick vi och åt middag, då hade kl. nästan hunnit bli 21,30. För att inte ”krångla till det” beställde Pär Fried Chicken with garlic and pepper,. Jag är i alla fall modigare, jag vågar prova på nya rätter så jag tog ”Baked shrimp ala Shanghai”. Det var supergott, starkt men inte för starkt. Ett kanon bra val faktiskt. Till det tog vi varsin Carlsberg. Vi var hemma vid hotellet igen vid 23 tiden. Imorgon har vi en spännande dag framför oss (igen).Senast uppdaterad 2011-01-20 21:45
 

Undersökning

Vilken är den bästa stad du besökt?
 

Vem är online

Vi har 5 besökare online