Home Reportage Thailand 2002 12/1 Lördag; Taihland here we come… - 26/1 Lördag; 3:e dagen på Koh Tao
12/1 Lördag; Taihland here we come… - 26/1 Lördag; 3:e dagen på Koh Tao PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Administrator   
2011-01-20 21:14
Artikelindex
12/1 Lördag; Taihland here we come…
13/1 Söndag; Hua Hin
14/1 Måndag; Chanchay Bungalow Hotel
15/1 Tisdag; Utflykt till Floden Kwai
16/1 Onsdag; En dag på stranden
17/1 Torsdag; En dag vid poolen
18/1 Fredag; Avfärd till Koh Samui
19/1 Lördag; Fortfarande kvar i Hua Hin
20/1 Söndag; 2:a försöket att resa till Koh Samui
21/1 Måndag; Agnes namnsdag och Koh Samui
22/1 tisdag; Lamai
23/1 Onsdag; Lamai och Shopping i Chaweng
24/1 Torsdag; Mot Koh Tao
25/1 Fredag; Koh Tao och snorkling
26/1 Lördag; 3:e dagen på Koh Tao
27/1 söndag; Dykning – trodde vi
28/1 måndag; Koh Tao till Hua Hin
29/1 tisdag; Hua Hin
30/1 onsdag; Press, pressa, pressa………
31/1 torsdag; Nu har vi bara 2 hela dagar kvar
1 feb. Fredag; Fortsatt pressning…..
2/2 lördag; Dags att åka hem
Alla sidor

26/1 Lördag; 3:e dagen på Koh Tao

Idag vaknade vi lite tidigare. Jag fortsatte med min spartanska frukost fast jag bytte ut te mot kaffe. Pär får scramble eggs och jag 4 rostade smörgåsar! Vad tror de? Ser jag månne undernärd ut? Jag äter 2 st. med svårighet och är tvungen att lämna kvar 1 eftersom Pär förbarmar sig och äter en. Magen är mycket bättre men det gäller att ta det varligt. Jag vill för allt i världen inte bli sjuk igen. I natt har vi sovit mycket bättre, fläkten gjorde susen.

Ner på stranden. Idag tar vi varsin solstol, de är av bambu och mycket sköna. Så dags för snorkling med mina nya fenor. Det går verkligen bra. Jag behöver inte ta i lika mycket när jag simmar. Vi solar och snorklar hela dagen och det är verkligen härligt. Idag är det ingen som jobbar i strandbaren så vår lunch får vi beställa i restaurangen. Pär gör det och bär ner den till oss. Snacka om service. Gott var det också. Livsandarna börjar så smått återvända till mig. Jag är tom. Hungrig ……

När vi badat klart går vi upp och sätter oss på altan och läser, vi delar på en öl. Det är konstigt men det är fortfarande varmare inne i vårt rum än ute.

Middag, idag är vi tidiga redan kl. 19,00 sätter vi oss där vi brukar sitta, uppe på balkongen. Idag beställer vi samma mat, varsin Barbeque Grilled Chicken. Det är verkligen gott. Innan vi går tillbaks beställer vi en taxi till imorgon. Vi måste vara på plats senast 7,15 så vi beställer en taxi till kl.06,40. Vi ber också att få vår safety deposit för att ta ut pengar och lägga in våra kort. Benz, hotell managern, lovar att komma vid 21 tiden. Vi betalar och går tillbaks till vårt rum, men det kommer ingen. Kl. 21,20 går Pär för att kolla och när han är borta kommer Benz. Vi har då konstaterat att det måste vara fel på vår AC för under dagen har vi fått en granne och hennes box på utsidan låter och det gör inte vår. Jovisst är det så, kontentan blir att vi mitt i natten får byta rum. Vi får ett större rum ovanpå vår granne. Ett super lyxigt badrum med badkar, otrolig utsikt osv. Det bästa av allt är ändå att AC:n fungerar. Väl uppe med alla våra saker går vi äntligen och lägger oss. Klockan är då runt 22,30. Både Pär och jag somnar med böckerna i handen. Vi släcker och har precis somnat, då hör vi det. Rörelser och ljud ovanför oss. Jätte skakis tänder vi belysningen, ingenting syns. Pär tycker att han sett något röra sig inne i badrummet. Eftersom jag just nu är den modigaste i vårt rum går jag på inspektion. Det finns ingenting i badrummet och inte i vårt rum heller. Släcka igen och försöka somna om, då hörs ljudet igen. Det är något på taket, det är bara så. Lika bra att vänja sig, hela natten låter det. Pär somnar till slut, jag ligger vaken i några timmar men somnar till slut av ren utmattning. Imorgon måste vi gå upp 06,00, hämtning sker 06,40. Dykning är det som gäller.



Senast uppdaterad 2011-01-20 21:45
 

Undersökning

Vilken är den bästa stad du besökt?
 

Vem är online

Vi har 2 besökare online